Все категории
Добавить товар

Image skincare iluma intense facial illuminator ілюмінайзер

280 грн
Описание

Виробник: Image
Тип засобу: Крем
Кілька примірників у наявності

Ілюмінайзер для обличчя Intense facial illuminator - ідеальна освітлююча сироватка-коректор + освітлювач. Не містить гідрохінон.

Дає тьмяній шкірі видиму «перезарядку», забезпечує більш рівний колір, ефективно бореться з гіперпігментацією, зменшує ознаки вікових змін, надає шкірі сяйво.

Потужна формула з транексамовою кислотою, вітаміном С і ніацинамідом забезпечує видимий результат після декількох застосувань. Активні інгредієнти проникають в більш глибокі шари шкіри за допомогою ексклюзивної технології доставки lmage Skincare.

Для всіх типів шкіри, особливо з пігментацією, темними плямами, нерівномірним тоном і текстурою шкіри.

ПЕРЕВАГИ:

- Легка напівпрозора текстура з освіжаючими оліями герані і апельсина легко всмоктується в шкіру і залишає м'який, вологий післясмак.

- Будучи частиною зазначеної нагородами колекції *ILUMA, цей вдосконалений освітлювач не містить парабенів, фталатів, мінеральних олій і штучних ароматизаторів, синтетичних барвників. Не проходив випробування на тваринах.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Шовковистий і легкий, цей рідкий бустер можна використовувати як самостійний засіб або наносити під ваш улюблений крем. Нанести 3-5 крапель на все обличчя вранці і / або ввечері. Коли сироватка вбереться, можна доповнити її дію кремом.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Транексамова кислота: потужний освітлюючий інгредієнт, який допомагає усунути та попередити появу пігментних плям
Гліколева кислота: AHA, яка відлущує омертвілі частинки епідермісу.
Аскорбінова кислота: високоефективна і стабільна речовина на основі вітаміну С, яка надає шкірі сяйво.
Ніацинамід: універсальний засіб для відновлення шкіри, який допомагає помітно поліпшити зовнішній вигляд тьмяної, нерівної шкіри.

7.4 мл.
12/2023

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?