Все категории
Добавить товар

Сиворотка для обличчя колаген racine zaitgard.

809 грн
Описание

Виробник: LR Health & Beauty
Тип засобу: Сироватка

LR Zeitgard Racine Колаген сироватка Об'єм 30 мг Серія Zeitgard Racine пропонує інноваційний, системний підхід до догляду за шкірою обличчя та тіла. Унікальне поєднання морських мінералів, солей та інших натуральних інгредієнтів спеціально створене як у відповідь різні проблеми шкіри. Догляд із косметикою Zeitgard Racine – це багатофункціональний підхід до будь-якого типу шкіри у будь-якому віці. Висока концентрація розчинного колагену та вітамінів у складі сироватки забезпечує пружність та міцність шкіри. Має чудову зволожуючу дію. Колаген – білок, що становить основу сполучної тканини організму та забезпечує її міцність та еластичність.
Синергія колагену з Q10 формує «основу», яка запобігає обвисанню шкіри, забезпечуючи її еластичність, міцність та пружність. Колаген пов'язує вологу в шкірі і може вбирати її в 30 разів більше за власну вагу – зі створеного «резерву» постійно зволожує шкіру протягом 24 годин.​У складі сироватки висока концентрація колагену. Він ефективно підвищує пружність та еластичність шкіри. Добре засвоюється шкірою. Знижує в'ялість. Сироватка призначена для сухої, зневодненої шкіри, що втомилася, а також для профілактики старіння шкіри. Зручно використовувати: як основу під денний крем (ранком) або як основу під живильну маску для обличчя.
Порада експерта Як використовувати сироватку для обличчя? Косметологи рекомендують використовувати сироватку у різний спосіб. Наприклад, як: • основи під денний та/або нічний крем • як основу під живильну маску для обличчя (у цьому випадку компоненти сироватки глибоко проникають у шари шкіри, прикриті щільною текстурою маски) • додавати сироватку до дня та/або нічного крему тощо.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание Увлажнение Восстанавливающее Лифтинг Против морщин
Продавец
0983631941
Немецкаякомпани
Супер-продавец
Житомир
88% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?