Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Пілінг derma skin clear

280 грн
Описание

Тип засобу: Інший засіб
Кілька примірників у наявності

Нічний відлущувальний пілінг Derma Skin Clear особливо рекомендований для шкіри, яка бореться з недоліками та схильна до їх утворення. Багата формула продукту заснована на поєднанні дорогоцінної формули 8% AHA/BHA - саліцилової та гліколевої кислот та ніацинаміду , якіпідтримують природний процес регенерації шкіри та ефективно її очищають, навіть за 7 днів! Пілінг чітко зменшує будь-які чорні крапки або плями і запобігає утворенню нових . Регулярне використання косметики зробить шкіру гладкою та оксамитово-м'якою на дотик і поверне їй гарний здоровий вигляд.

Пілінг Nivea Derma Skin Clear має легку текстуру , яка легко розподіляється по обличчю. Крім того, формула не містить інгредієнтів тваринного походження , тому може використовуватися веганами та вегетаріанцями.

Спосіб застосування:
Наносити на очищену шкіру увечері. Не змивати. Уникати контакту з очима. Може виникнути легке печіння. Не використовувати на шкірі з подразненнями – перервати використання, якщо виникне роздратування. Може виникнути подразнення на сонці – використовуйте креми із фільтрами захисту.

40 ml

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
120kat
120kat
Диканька
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?