Все категории
Добавить товар

Сироватка для вій і брів bioaqua nourishing liquid eyelashes

110 грн
Описание

Тип засобу: Сироватка

Сироватка зміцнює і стимулює зростання волосся, завдяки чому робить погляд відкритим і сексуальним.

⭐Властивості:
Сироватка для вій і брів дбайливо доглядає, відновлює і стимулює зростання нових волосків. Завдяки чинним компонентів «будить» цибулини волосся і стимулює їх зростання, роблячи тим самим вії і брови густішими, допомагає відновити покрив, заповнити залисини на бровах.

💥Склад
💟Морська вода, яка відмінно живить волосся, зміцнює їх захисною плівкою, вирівнює текстуру і захищає від негативного впливу навколишнього середовища.
💟Протеїни шовку живлять волоски, що покривають захисною плівкою і надають красивий блиск, стимулюють ріст нових волосків.

🌟Результат
При регулярному використанні протягом тижня Ви помітите, що волосся стали щільніше, міцніше і менше випадають. Через два тижні ви помітите зростання нових волосків, а через місяць Ваші брови і вії стануть значно густіше і красивіше.

💫Спосіб застосування
На очищену шкіру і волосся нанесіть засіб, так щоб воно покрило все волосся і шкіру, де необхідно відновити зростання. Залиште вбратися, через 10-15 хвилин можна додатково зробити масаж. Використовуйте на очищені ділянки 2 рази на день.

Більше товарів на сторінці Інстаграм:
*******************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?