Все категории
Добавить товар

Тонер з екстрактом авокадо farmstay

230 грн
Описание

Тип засобу: Тонік

Тонер з екстрактом авокадо FARMSTAY AVOCADO PREMIUM PORE TONER для зволоження, відновлення, живлення виснаженої, зневодненої, пошкодженої, запаленої шкіри обличчя. Дає протизапальний, ранозагоювальний, заспокійливий ефекти. Усуває висип, знімає роздратування. Дарує відчуття свіжості, чистоти, комфорту. Глибоко очищає пори від закупорок. Надає обличчю свіжого вигляду і робить його колір яскравим, красивим.
🌿Містить олії авокадо, макадамії та насіння піннику лучного, чудово зволожує, пом'якшує та живить шкіру, повертаючи здоров'я, гладкість та підвищуючи пружність шкіри.
💚Олія авокадо є джерелом таких вітамінів, як A, D, E та необхідними для шкіри мікроелементами, які відновлюють баланс шкіри та насичують необхідною вологою.
💚Олії макадамії та насіння піннику лучного борються із сухістю шкіри, усуваючи лущення та відновлюючи шкірний покрив, нормалізуючи водний баланс у шкірі.
💚Крім цього, містить екстракти стебел бамбука, квітів лотоса і коренів латаття насичують шкіру вологою, покращують синтез колагену та елластину, оздоровлюючи шкіру та запобігаючи її передчасному старінню.
🌿Засіб має легку текстуру і легко зволожує шкіру відразу після вмивання, надаючи заспокійливу дію.
🌿При регулярному використанні засобу обличчя залишається матовим і зволоженим зранку і до пізнього вечора.
🌿Засіб також має антивікову властивість, уповільнює старіння, протистоїть в'яненню шкіри.
Підходить до всіх типів. 
Спосіб застосування: нанести на очищену шкіру легкими рухами, що погладжують.
350 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?