Все категории
Добавить товар

Крем-бальзам для сухої шкіри anna lotan renova dry skin balm

400 грн
Описание

Тип засобу: Крем

На розпив
50 мл- 400 грн

Крем-бальзам (Ренова) Anna Lotan Renova Dry Skin Balm – досконалий препарат з серії для дегидрированной, зрілої в'яне, пошкодженої природним впливом (сонячна активність, мороз, вітер) або шорсткою шкіри обличчя і шиї від косметичної компанії Ганна Лотан, застосовуваний повсякденно. Бальзам являє собою багатофункціональну емульсію, збагачений натуральними рослинними компонентами і вітамінними комплексами, які інтенсивно розм'якшують і зволожують мертві клітини епідермісу.

Всі компоненти злагоджено проникають у поверхневі структурні рівні шкірного покриву, забезпечуючи багатогранні ефекти, такі як:

достатній рівень гідратації;
попередження гиперкератинизации, утворення тріщин і зморшок різної глибини;
активні регенераційні процеси в клітинах шкіри;
розгладження рельєфу шкіри обличчя;
зняття наслідків набряклості, втоми, впливу стресових факторів;
протизапальний, заспокійливий ефект, який дозволить забути про освіту подразнення на обличчі.
Активні компоненти: бджолиний віск; екстракти алтея, звіробою, мальви, ромашки, деревію і шавлії; масло зародків пшениці, масло кунжутне; полівітамінний комплекс; бісаболол.
Застосування:
Такі крему-препарату для зволоження особи є засобом як денного, так і нічного застосування. Наноситься м'якими плавними рухами рук на очищену шкіру обличчя і шиї. В орбітальній зоні, де зосереджені проблемні зони з зморшками, потрібно провести невеликий масаж, направляючи руху пальців по росту брів.

У зонах з вираженими шорсткостями потрібно масажувати до повного вбирання. Проведення такої процедури по кілька разів на день дозволяє ефективно вирішити проблему гіперкератозу.

Засіб також може виконувати функцію маски, що захищає шкіру від сухості і в'янення. Для маски потрібно нанести препарат товстим шаром, через 15-25 хвилин видалити залишки сухою серветкою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?