Все категории
Добавить товар

Маска для лиця

25 грн
Описание

Тип засобу: Маска

Гель-маска для обличчя Bioaqua Cherry Jelly Mask.

Додати шкірі свіжості і інтенсивно зволожити її допоможе застосування гелевої маски від Bioaqua. Вона має великою кількістю корисних речовин і сприяє глибокому живленню тканин. Завдяки цьому, епідерміс за лічені хвилини насичується вологою і набуває квітучого вигляду.

Масло жожоба, яке входить до складу засобу, сприяє розгладженню зморшок, бореться з сухістю, а також стимулює вироблення колагену. Багате жирними кислотами масло активно живить шкіру, делікатно очищає і глибоко зволожує.

Гіалуронова кислота - піклується про пружність шкірного покриву і сприятливо впливає на відновлювальні процеси. Насичує шкіру вологою, вирівнює зморшки і бореться зі старінням шкіри.

Екстракт вишні - сприяє наданню шкірі красивого кольору. Прекрасно тонізує, очищає і покращує пружність шкіри. Косметичний засіб з вишнею має чудовий аромат, що надає процедурі ще більший результат і задоволення.

Регулярне застосування маски в домашніх б'юті-процедурах сприяє швидкій регенерації клітин, поліпшенню зовнішнього вигляду і загального стану шкірного покриву. Ваше обличчя надовго збереже здоров'я, свіжість і природну красу.

Застосування:

Очистіть шкіру обличчя, дбайливо відкрийте засіб і помістіть його в свою руку, рівномірно нанесіть на шкіру і почекайте до повного вбирання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
yulya1111894
yulya1111894
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?