Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Двофазний нічний відновлювальний концентрат антиаж глобаль

200 грн
Описание

Тип засобу: Сироватка

Зустрічайте новинку в Гамі засобів АнтиАж Глобаль — інноваційний Двофазний Нічний Відновлювальний Концентрат.

Створений для застосування в нічну пору, він активізує оновлення клітин у глибоких шарах шкіри всього за 72 години та допомагає налагодити міжклітинні зв'язки для відновлення їх натуральних функцій*.

Відомо, що клітини шкіри мають здатність самовідновлюватися, переміщатися, створювати матеріал для будови шкірної тканини та обмінюватися між собою інформацією — це запорука нормального функціонування шкіри. Вік і стреси негативно впливають на функціонування клітин (плутання окислення/запалення) і порушують процес їх життєдіяльності. У такий спосіб клітинне оновлення сповільнюється, стає нерегулярним і непогодованим.

Концентрат містить двофазну формулу, що поєднує сироватку та олію із шовковистою, ніжною текстурою, швидко вбирається, не залишаючи відчуття жирності на шкірі.

Експерти Рослинної Косметики® Yves Rocher створили цінний Нектар із клітин нирок рослин, відомих своєю унікальною здатністю до самооновлення. Саме нирки мають потужніші регенерувальні властивості, порівнюючи з «дорослими» рослинами: вони містить усю силу для росту й життєдіяльності рослини (коріння, стебел, квітів і плодів), їхні клітини містять більше вітамінів, мінералів і поживних речовин.

Для створення Нектара наші дослідники застосували Рослинну біотехнологію, екстрагувавши цінні клітини тільки ОДНОЇ нирки дерева, яке охороняється в ботанічному саду в Болоньє, Італія. Цей високотехнологічний процес дає змогу зберегти природні рослинні ресурси та сприяє дбайливому ставленню до довкілля. Під час використання такої технології унеможливлюється необхідність вирощувати велику кількість дерев для збору бруньок, завдяки яким рослина росте та розвивається:

Рекомендації щодо застосування:
Для щоденного використання. Перед застосуванням струсіть флакон. Кілька крапель концентрату нанести на очищену шкіру обличчя й шиї на ніч, до використання нічного крему.

Наші зобов'язання:
- Формула містить понад 98% інгредієнтів натурального походження.
- Містить Нектар Рослинних бруньок: 100% натуральна екстракція, 3 зареєстровані у Франції патенти.
- БЕЗ мінеральних олив.
- Картонне паковання виготовлене з деревини підвідних лісів.
— вироблено на заводах Yves Rocher у Бретані, Франція.

Формула пройшла дерматологічне тестування.

* Тест in vitro.
** Концентрація Нектару рослинних нирок, порівнюючи з омолоджувальною есенцією АнтиАж Глобал

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?