Все категории
Добавить товар

Пілінг для обличчя oriflame оновлювальний novage

365 грн
Описание

Тип засобу: Скраб

✨Вік: 18+
✨Призначення: відновлення, очищення, пілінг, згладження
✨Час застосування: універсальне
✨Стати: для жінок
✨Тип шкіри: всі типи
✨Країна ТМ: Швеція
✨Зроблено в: Європейський Союз, Швеція
✨Об'єм: 100ml

➡️Oriflame NovAge Skin Renewing Peel поверне шкірі природне сяйво — обіцяють автори унікальної формули б'юті-продукту — фахівці відомого та улюбленого багатьма бренда Oriflame. Пілінг з альфа- і бета-гідроксикислотами — АНА і ВНА, ензимами граната впливає на шкірний покрив дуже м'яко, але одночасно ефективно видаляє ороговілий шар і глибокі забруднення.

Косметична процедура із застосуванням пілінгу NovAge Skin Renewing сприяє прискоренню регенерувальних процесів, нормалізації клітинного метаболізму, ущільненню шкірного покриву, відновленню гладкості шкіри. Після застосування засобу поліпшується колір обличчя, а тон стає рівномірним, зморшки менш виразні.

➡️ Спосіб застосування:
після очищення промокніть шкіру рушником. Нанесіть пілінг на обличчя й шию рівномірним шаром, уникаючи ділянки під очима. Залиште на 20 хвилин. Помітьте круговими рухами, що не ввібрали залишки засобу впродовж 1 хвилини для інтенсивнішого ефекту. Змийте теплою водою. Нанесіть сироватку та крем за своїм комплексним доглядом. Використовуйте ввечері двічі на тиждень з інтервалом у 2-3 дні. Не наносьте на чутливу, подразнену або пошкоджену шкіру. Після процедури уникайте перебування на сонці. Перед застосуванням уважно вивчіть ліфлет, вкладений у паковання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары