Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Крем для обличчя равлик гіалурон тремелла ніацинамід колаген laik

103 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Все необхідне для шкіри, в одному флаконі об'ємом 25г. Має дуже ніжну, вершкову текстуру і тонкий, не нав'язливий аромат. Дуже економічний у використанні.
Універсальний: день, ніч.
Вік: 25+, 35+, 45+
Тип шкіри: всі типи

Призначення: регенерація, омолодження, зволоження, вирівнювання тону, боротьба з пігментацією, харчування.

Склад: муцин равлики, гіалуронова кислота, екстракт тремеллы, ніацинамід.

* Равликовий муцин містить натуральні інгредієнти для пошкодженого і старіючої шкіри, стимулюють вироблення еластину і колагену. Володіє регенеруючою і заспокійливим ефектом-прибирає запалення, лущення, почервоніння, акне. Захищає шкіру, забезпечує зволоження рогового шару шкіри і сприяє регенерації клітин. Доданий в засоби по догляду, він запобігає старінню шкіри, поява зморшок і вікової пігментації. Крім того, муцин відбілює, покращує колір шкіри, вирівнює тон, стимулюють активну регенерацію клітин і є природним антиоксидантом.
* Колаген проникає у внутрішні шари шкіри, виробляє комплексний «ремонт» деформованих клітин, а також стимулює вироблення клітинами власного колагену, тобто запускає процеси регенерації. Моментально знімає втому, надають пружність шкіри, підтягує її і покращує тургор особи.
* Екстракт тремеллы за своїми якостями значно перевершує гіалуронову кислоту.Ефективно зволожує шкіру, має антивіковими, влагозадерживающими, антиоксидантні та антикуперозными властивостями.
* Гіалуронова кислота ефективно насичує шкіру вологою. Вона здатна проникати в глибокі шари епідермісу, і довше утримувати вологу, запобігаючи поява рубців, знижуючи набряклість, свербіж шкіри, нормалізуючи кровопостачання, позитивно впливаючи на загоєння ран і регенерацію шкіри. Зволожує, освіжає, укріплює, надає пружність шкірі.
* Ніацинамід - активний компонент для потужного клітинного оновлення шкіри, покращує еластичність шкіри і бар'єрну функцію. Освітлює, видаляє пігментні плями і вирівнює текстуру і рельєф шкіри. Він ідеально підходить для вікової шкіри-це прекрасний ефективний компонент для боротьби зі зморшками і акне.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?