Все категории
Добавить товар

Патчи koelf ruby & bulgarian rose eye patch

275 грн
Описание

Тип засобу: Патч

Кілька примірників у наявності

Патчи Koelf Ruby & Bulgarian Rose Eye Patch являють собою універсальний косметичний засіб, призначений для зволоження, живлення й омолодження шкіри повік. Засіб складається тільки з натуральних інгредієнтів із багатим вмістом вітамінів і мікроелементів.

Активні речовини:

Рубінова пудра є одним з основних компонентів патчів. Вона активізує вироблення природного колагену, допомагає повернути шкірним покривам пружність і підтягування. Пудра має омолоджувальний ефект, оскільки згладжує шкірний рельєф і усуває мімічні зморшки. Також рубінова пудра бореться із сухістю шкіри та допомагає нормалізувати водний баланс тканин епідермісу.

Другим головним компонентом цієї гідрогелевої маски є болгарська трояндова вода на основі олії дамаської троянди. Цей м'який, природний ароматизатор є ефективним антисептиком і підвищує локальний шкірний імунітет. Рожева вода глибоко очищає пори, що дає змогу нормалізувати роботу сальних залоз. Вода звужує пори, підвищує пружність епідермісу та знімає набряклість шкірних покривів. Також вода на основі трояндової олії має чітко окреслені протизапальні властивостями.

Крім основних інгредієнтів, маска містить у собі додатковий зволожувальний і поживний комплекс на основі рослинних компонентів:

Целюлозний гідрогель. Абсолютно нейтральна субстанція, яка зволожує шкіру та полегшує живлення клітин епідермісу.

Екстракт із кореня шоломника байкальського. Відновлює капілярний кровообіг і полегшує доступ кисню до клітин епідермісу. Запускає процеси клітинного оновлення та вироблення природного еластину. Також уповільнює меланогенез, завдяки чому має відбілювальний ефект.

Екстракт із листя камелії. Надзвичайно багатий на мікроелементи та живить шкірні покриви. Пом'якшує і зволожує епідерміс, повертаючи їй свіжий, підтягнутий вигляд. Допомагає боротися із зайвою сухістю та мімічними зморшками.

Гідрогелеві патчі Koelf Ruby & Bulgarian Rose Eye Patch під час використання повільно розчиняються на шкірі під впливом її тепла, унаслідок чого ключові активи проникають у глибокі шари шкіри, чинячи такі ефекти:

Зволожує та відновлює водно-сольовий баланс.

Збільшує швидкість вироблення колагену та відновлює рівень еластину в шкірі.

Має протизапальний ефект і допомагає боротися з проявами себореї.

Згладжує зморшки та вибілює шкіру.

Омолоджує та глибоко очищає епідерміс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары