Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі для очей gold royal jelly

275 грн
Описание

Тип засобу: Патч

Кілька примірників у наявності

Гідрогелеві патчі для очей Gold Royal Jelly

Паковання: 60 шт. у пластиковій баночці

Патчі від бренда Koelf з маточним молочком і колоїдним золотом. У малиновому молочці міститься величезна кількість поживних речовин і вітамінів і використовується в косметології для омолодження шкіри та посилення процесів відновлення тканин. Вона живить шкіру, зволожує, робить пружнішою, усуває зморшки та прискорює регенерацію клітин.
Також маска містять рослинні екстракти, зокрема юдзу, шоломника байкальського, чаю й хауттюйнії для додаткового зволоження й кондиціонування шкіри, ефект помітний візуально вже після першого ж застосування.
Великий плюс цих патчів у тому, що їх дуже просто використовувати. Перед застосуванням потрібно змити макіяж, дати шкірі трохи підсохнути й акуратно покласти патчі на нижнє повіко, розгладжуючи та поплескаючи пальцями, щоб вони щільно прилягають до шкіри. Патчі добре зчіплюються зі шкірою, тому нікуди не з'їдуть і не спадуть. Тримати бажано хвилин 20. Завдяки щільному приляганню створюється певний парниковий ефект, який прискорює кровообіг і корисні активні компоненти проникають глибше та краще засвоюються. Маски одноразові, у комплекті 60 штук на 30 застосувань

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?