Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Динамічний зволожувальний крем go4it доктор нона dr. nona

700 грн
Описание

Виробник: Dr. Nona
Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

Halo Dynamic Cream Sport series Go4IT (50мл)  — зволожить шкіру, зніме больовий синдром, заспокоїть свербіж і подразнення.
   Незамінний тонізувальний засіб, що надає місцеву та загальну омолоджувальну дію. Король кремів, він здатний оздоровити та омолодити шкіру старшої людини та уповільнити процеси старіння в молодому та середньому віці. Він знімає сім шарів старої відмерлій шкіри та допомагає з'явитися новій молодій і ніжній шкірі, захищає й живить шкіру. Сприяє поповненню дефіциту вологи в шкірі, у такий спосіб зберігаючи її еластичність, підтримуючи тургор шкіри. Особливістю крему є здатність тонізувати організм після психічного та фізичного перевтоми. Застосування крему підсилює імунні сили організму.

   Крем успішно використовується за загального рефлекторного та точкового масажу для поліпшення функціонального стану організму. Має протизапальні та бактеріостатичні властивості, що дає змогу ефективно використовувати його в разі опіків шкіри (зокрема радіаційних), а також у разі невритів, міалгій і артритів різної етіології. Крем антиалергічний, має кровоспинні властивості, сприяє швидкому загоєнню будь-яких ран і уражень шкіри та слизових.

Склад:

ароматерапевтичні олії
аскорбінова кислота
БОМК (біоорганомінеральний комплекс)
олія апельсина
олія жожоби
олія лаванди
олія меліси лікарської
молочна кислота
рослинний віск в емульсії
саліцилова кислота
токоферол (вітамін Е)
екстракт алое вера
екстракт лілії
екстракт ромашки римської

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?