Все категории
Добавить товар

Тонер для обличчя з екстрактом граната та з гіалуроновою кислотою

102 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Опис

Тонер One Spring гранат Завдяки екстракту червоного граната в складі, тонер м'яко доглядає, глибоко відновлює й усуває вади сухої шкіри. Прекрасно зволожує й пом'якшує шкіру, надає їй еластичності, завдяки кахетинам, які є потужними антиоксидантами, має протизапальні та регенерувальні властивості. Він ефективно розгладжує й підтягує шкіру, сприяє її загоєнню і знімає запалення, допомагає надовго утримувати вологу, а також надає зв'язувальну дію для звуження пор і регуляції себуму, і надає омолоджувальний ефект.

Основні інгредієнти:

Экстракт граната — основний активний компонент граната — гранатова або пунікова (punicic acid) поліненасичена жирна кислота, яка становить 65-85%. Гранатова кислота належить до незамінних кислот, необхідних для організму, вона підтягує й згладжує шкіру, забезпечуючи виражений ліфтинг-ефект. Також екстракт граната містить поліфеноли та натуральні рослинні естрогени, що продовжують молодість шкіри — запобігають появі зморщок, підвищують еластичність і тургор шкіри, покращують колір шкіри.

Спосіб застосування:

Після очищення нанесіть необхідну кількість засобу на шкіру та легкими поплескувальними рухами розподілити по шкірі обличчя та шиї, злегка помасажувати для вбирання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?