Все категории
Добавить товар

Пілінг-скатка гель ексфоліант з екстрактом водоростей harmj water

110 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Опис

Пілінг-скатка гель ексфоліант з екстрактом водоростей Harmj Water Tender Moisturizing Exfoliant чудово справляється з делікатним зволоженням, не залишаючи жирну або липку плівку на шкірі після вмивання. Гель має ультралегку консистенцію, забезпечуючи комфорт на весь день. Гель для вмивання дбайливо та делікатно видаляє зі шкіри забруднення, залишки макіяжу та надлишки шкірного сала. Завдяки натуральним інгредієнтам, що входять до складу, він не сушить шкіру та залишає після використання відчуття чистоти та свіжості.Флакончик обладнаний практичним дозатором, який забезпечує зручність під час використання й економну витрату.
Основні інгредієнти:

Екстракт алое вера — має зволожувальні, заспокійливі, пом'якшувальні та протизапальні властивості. Він також сприяє загоєнню ран і регенерації шкіри загалом.

Екстракт водоростей — забезпечує захист шкіри від шкідливих зовнішніх агресивних впливів. Покращує синтез колагену, надає шкірі еластичність і тонус, зволожуючи та пом'якшуючи її.

Спосіб застосування:
Наносьте вранці та ввечері на вологу шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей. Делікатно помасажуйте, потім ретельно змийте. Тепер ваша шкіра готова до нанесення маски або сироватки/крему для обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?