Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Зволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою laiko

73 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Сироватка

Опис

Laikou Korea Hyaluronic Acid Serum — це зволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою. Вона усуває сухість, скорочує зморшки, знімає набряки, оберігає від стресу та втоми, а також уповільнює прояв вікових змін.

Основні інгредієнти:

Гліцерин — має добре зволожувальну здатність, допомагаючи забезпечити оптимальний гідробаланс і захистити шкіру від пересушування та раннього в'янення.

Гіалуронова кислота — перешкоджає випаровуванню молекул води, що дає змогу оптимізувати гідробаланс і вберегти тканини від зневоднення від передчасного старіння.

Екстракт гриба тремела — компонент натурального походження, за своїми якостями набагато перевершує гіалуронову кислоту. Ефективно зволожує шкіру, має антивікові, вологозатримувальні, антиоксидантні та антикуперозні властивості.

Переваги використання:

Омолоджувальний ефект. Сироватка відновлює й згладжує шкіру, розгладжує зону активної міміки, скорочує зморшки, знімає набряки, зменшує в'ялість і млявість, підвищує пружність і еластичність епідермісу.

Оздоровлювальний ефект. Сироватка покращує кровообіг, активізує обмін речовин, виводить токсини, нормалізує мікрофлору, регулює секрецію сальних залоз, стягує розширені пори та стимулює імунітет.

Охолоджувальний ефект. Сироватка охолоджує й освіжає шкіру, допомагаючи зняти втому, стрес, напруження та відчуття дискомфорту. Вона насичує шкіру вітамінами та заряджає енергією на весь день.

Ефективність. Сироватка містить високу концентрацію корисних речовин, тому максимально ефективно діє на шкіру, швидко покращуючи її загальний стан.

Спосіб застосування:

Очистьте> шкіру та обробіть її тонером. Потім за допомогою піпетки видавіть на обличчя 2-4 краплі сироватки та рівномірно розподіліть. Дочекайтеся, поки засіб вбереться, після чого використовуйте інші продукти з догляду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?