Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Зволожуючий набір для обличча з гіалуруном та водоростями fenyi h

20 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Набори

Зволожуючий комплекс по догляду за шкірою обличчя Fenyi H2O Hydrating Shining складається з:

1.Очищаюча пінка, 2 р. Містить інгредієнти кріптоновой кислоти, доглядає за шкірою, дбайливо очищає шкіру від забруднень, вугрів, надлишків олії і залишків макіяжу, контроль олії та регулювання водно-масляного балансу шкіри. У додавання має високо зволожуючі інгредієнт - гиалуроновою кислоту, щоб надати шкірі вологу і життєву силу, роблячи шкіру сяючою. Піна щільна і ніжна, така як легкі пір'я, елегантний і тонкий аромат, освіжає кожен день!

2.Зновлювальний тонер, 2 мл. Містить екстракт морських водоростей, глибоко зволожує шкіру, звужує пори, усуває блиск, заспокоює і відновлює шкіру. Містить низькомолекулярну льодовикову воду, яка легко засвоюється, тому шкіра наповнюється водою. Низькомолекулярна льодовикова вода: льодовикова вода обробляється за допомогою високотехнологічного обладнання, щоб сформувати невелику молекулярну кластерну структуру, яка має краще проникнення і поглинання, ніж звичайні молекули води.

3. Зволожуючий лосьйон, 2мл. Високо зволожуюча есенція живить шкіру, підвищує її еластичність, відновлює вологу і поживні речовини в шкірі, а також підвищує здатність шкіри до самозахисту. Натуральний зволожуючий фактор гіалуронова кислота робить шкіру зволоженою і пружною, роблячи шкіру сяючою і повною.

4. Зволожуючий крем, 2 р. Відновлює і зволожуючий ефект крему, може безпосередньо досягати нижніх шарів шкіри, відновлювати суху і пошкоджену шкіру, надає шкірі більше зволоження і живлення. Досить заповнює вологість шкіри, освітлює шкіру, утримує вологу, відновлює проблемну шкіру, підвищує еластичність шкіри і може впоратися з такими проблемами шкіри, як тьмяність, зморшок і старіння.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?