Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Серія зволожувальних косметичних засобів celles tiane

5600 грн
Описание

Виробник: Тяньши
Тип засобу: Набори

Кілька примірників у наявності

Серія зволожувальних косметичних засобів Celles Tiane, заснована на унікальній формулі, в основу якої входить екстракт дріжджів, морський колаген і гіалуронова кислота. Це поєднання високоякісної сировини з вишуканим дизайном.
Морський колаген — це справжня знахідка для косметологів. Його структура нагадує структуру людського колагену, що дає можливість глибоко проникати у шкіру.

А екстракт дріжджів відповідає за регенерацію шкіри, наповнюючи її мікро- та макроелементами.
Щоденний догляд з косметикою Celles Tiane ніби особливий ритуал. Для початку треба ретельно очистити шкіру і підготувати її до подальшого догляду. Прибрати бруд, піт, шкірне сало та залишки макіяжу допомагає зволожувальне молочко.
Засіб не лише очищує шкіру, а ще й підтягує її, знімає набряклість та глибоко живить. Після очищення дбаємо про зволоження. Спеціальна зволожувальна есенція для обличчя максимально живить шкіру, робить її м’якою і гладенькою.
А ще стимулює вироблення колагену, який відповідає за молодість шкіри. Зволожувальний крем розгладжує зморшки, стимулює метаболізм шкіри, живить і захищає її протягом дня. А зволожувальний лосьйон з імітацією пелюсток троянд ефективно усуває сухість, стимулює вироблення власного колагену і надає шкірі природне сяйво.
Підсилює захисні функції шкіри та запобігає різним пошкодженням зволожувальна захисна емульсія.
Не забуваємо також про есенцію для шкіри навколо очей, яка розгладжує дрібні зморшки і підкреслює виразний блиск очей. Набір з 6 штук

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?