Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Насичений зволожуючий крем calendula dr. с tuna для обличчя

169 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Насичений зволожуючий крем Calendula Dr. С Tuna для обличчя, який забезпечує зволоження сухої та чутливої шкіри. Швидко всмоктується.
Інструкція із застосування
Використовуйте щодня вранці і ввечері. Після очищення та тонізації нанесіть достатню кількість засобу на шкіру. М’яко розподіліть крем по всьому обличчю, починаючи з центру масажуючи, щоб він максимально проник в шкіру.
Склад Основні Calendula Oil: Заспокоює чутливу та пошкоджену шкіру; Echinacea Extract: Живить та захищає шкіру від факторів навколишнього середовища; Marshmallow Extract: Заспокоїює шкіру, зменшує почервоніння та утримуює вологу в шкірі. Burdock Extract: Заспокоює та зволожує суху і чутливу шкіру. ПОВНИЙ СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ: Water/Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cera Alba, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Echinacea Angustifolia Extract, Malva Sylvestris Extract, Arctium Majus Root Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassıum Sorbate, Glycine Soja Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?