Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Розкішна формула

328 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

ЗАСОБИ, ЯКІ ПОВЕРНУТЬ ВАМ МОЛОДІСТЬ🥰

Ні зморшкам і так підтягнутій та пружній шкірі 🔥

Чудовий догляд із серією «Розкішна»😎

✔️Денний крем з легкою шовковистою текстурою має виражену антивікову дію. Активні компоненти крему забезпечують одночасний подвійний ефект, спрямований на розгладжування мімічних зморшок (пептид Аргірелін) та сіточок дрібних зморшок, викликаних сухістю та стоншенням шкіри.

✔️Насичений нічний крем з шовковою текстурою з пептидами та низькомолекулярною гіалуроновою кислотою активізує та підтримує відновлюючі та омолоджуючі процеси в шкірі у нічний час (поверхневих та глибоких шарах). В результаті використання зменшується загальна кількість зморшок та підвищується щільність шкіри. Крем має дію постійно зростаючого стійкого ліфтинг-ефекту, покращує тургор шкіри, підвищує тонус та пружність шкіри. Ваша шкіра буде сяяти зсередини та матиме рівний світлий тон.

✔️Інтенсивно зволожуючий та відновлюючий тонік, створений спеціально з турботою про зрілу шкіру будь-якого типу. Чинить тонізуючу, антиоксидантну і регенеруючу дії. Відновлює баланс вологи в шкірі.

✔️Дуже м'який і комфортний у використанні, з густою «медовою» текстурою і рясною піною, гель для вмивання забезпечить дбайливе щоденне очищення і якісний anti-age догляд. Низькомолекулярна гіалуронова кислота, екстракти білого чаю, кропиви і ківі чинять омолоджуючу дію: наповнюють шкіру вологою, живлять, розгладжують зморшки, освітлюють і вирівнюють тон шкіри.

І це ще не всі засоби із цієї серії🙈
Цікавить детальніше - звертайтесь у приват, допоможу підібрати те, що дозволить саме вам покращити стан шкіри і виглядати молодше😎

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?