Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Відновлюючий, зволожувач о й поживний крем

684 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

Покращений зволожувальний та відновлювальний поживний крем легкий та шовковистий, що перешкоджає випарювання вологи. Робить шкіру більш еластичною і пружною.
-Пройшов клінічні випробування на подразливість і алергенність шкіри.
-Неароматизований.
-Некомедогенний.
-Підходить для чутливої шкіри.
У холодну пору року шкіра обличчя особливо чутливо ставиться до зміни порожніх умов. Щоб залишатися ніжною та м’якою, шкіра потребує додаткового захисту. Цей крем подарує їй особливу турботу та зволоження, використовуючи наукову супер силу засобів-бестселерів.

Удосконалена формула, розроблена експертами американського бренду Mary Kay, дозволяє досягти ще кращого ефекту у вдосконаленні шкіри. Покращений зволожуючий поживний крем, що оновлює, - це саме той засіб, який поєднує в собі все необхідне для комплексного догляду за шкірою обличчя.
Крем має оптимальну консистенцію, легко наноситься на шкіру, швидко вбирається та не забиває пори, дозволяючи їм «дихати». Косметичний засіб не залишає неприємного відчуття жирності або липкості, не забруднює одяг і не містить ароматичних добавок.
Використання крему повністю безпечне для чутливої ​​шкіри, дерматологічними дослідженнями доведено, що він не викликає подразнення та алергічні реакції. Фосфоліпіди у складі засобу активно сприяють утримуванню вологи у шкірі, тим самим зберігаючи її свіжість, молодість та здорове сяйво. А вітамін Е захищає шкірний покрив від негативного впливу вільних радикалів.

До складу поліпшеного зволожувального відновлювального поживного крему входять фосфоліпіди, які є натуральними інгредієнтами. Жирні кислоти, основний компонент фосфоліпідів, природним чином покращують здатність шкіри утримувати вологу.

Такі фактори як температура, вологість, вік і гормони, можуть змінити рівень зволоженості шкіри. Щоб ваша шкіра стала м’якою, гладенькою і молодою, експерти рекомендують обов’язково забезпечувати її необхідним рівенем зволоження. Покращений зволожувальний відновлювальний поживний крем містить ліпосоми, які сприяють проникненню вологи в шкіру. Засіб поповнює цінні міжклітинні ліпіди, зміцнює природну здатність шкіри утримувати вологу. Формує захисний шар, що перешкоджає випаровуванню вологи. Робить шкіру більш пружною і еластичною.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
user898056
user898056
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?