Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Крем для очей bioaqua pure pearls, крем для повік з перлами

165 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Крем для очей Bioaqua Pure Pearls Eye Cream - зволожуючий крем, що ефективно усуває зморшки, темні кола, набряклість (мішки), а також живить і омолоджує шкіру. Такий ефект досягається завдяки екстракту лотоса, гідролізованих перлів та гідролізованого колагену. Крем Біоаква дуже добре вбирається, не залишаючи відчуття жирності та липкості на шкірі. Має кремово-гелеву текстуру і складається з двох компонентів: білі кулясті гранули та прозора частина. Відразу після нанесення відчувається приємна зволоженість та тонізуюча наповненість шкіри. Крем відрізняється дуже невеликою витратою. Має приємний, ніжний, природний аромат. Ефективно активізує метаболізм клітин шкіри, запобігаючи процесам старіння, допомагає відродженню клітини епідермісу. Усуває сухість, пом'якшує шкіру, підвищує пружність. Швидко відновлює баланс вологи та поживних речовин. Здатний ефективно усувати припухлості, темні кола та мішки під очима, викликані втомою, зміцнює шкіру, перешкоджає її обвисанню, наповнює її енергією та надає здорового вигляду.

особливості:
усунення темних кіл під очима
усунення набряклості та мішків
зволоження
розгладжування та зменшення зморшок
розслаблення, зняття втоми очей
надає ясний, виразний погляд
надає чистоти ліній
відновлює структуру епідермісу
тонізує та освіжає
покращення зовнішнього вигляду шкіри та привабливості
чудовий аромат природи
відсутність шкідливих синтетичних компонентів
висока якість продукції

У складі перлинного порошку 22 види амінокислот, мікроелементи, вітаміни, завдяки яким перли підвищують вироблення "пального" для клітин - аденозинтрифосфату, який є джерелом енергії. Завдяки антиоксидантним властивостям перли забезпечує шкіру природним УФ-захистом, активізує відновну здатність клітин та обмінні процеси, пригнічує синтез меланіну, запобігаючи утворенню пігментних плям та ластовиння.

Для тих, хто не знайомий ще з косметикою компанії Bioaqua, зауважу, що це справді дуже якісна продукція, при цьому доступна за ціною. Слід кілька слів сказати про зовнішню складову товару. Флакон йде з помпою-дозатором, упаковка виглядають красиво та дорого, що дозволяє порадувати не тільки себе кохану, але й зробити приємний та корисний подарунок близькій людині.

Застосовуючи крем Bioaqua Pure Pearls, жіночий погляд набуває великої виразності та магнетизму, а очі — природної чистоти ліній. Перлинний крем-гель подарує Вашій шкірі зволоження, свіжість і сяйво, розгладить дрібні зморшки, зволожить шкіру, усуне темні кола та опухлість області повік.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?