Все категории
Добавить товар

Мінеральний бальзам для шкіри навколо очей

1500 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Бальзам

Мінеральний бальзам для шкіри навколо очей — продукт преміум лінії Корпорації Rena Rosh
Мінеральний бальзам Premium лінії Rena Rosh — ферментований продукт, розроблений для ніжної шкіри навколо очей і рекомендований до застосування будь-якої пори року та в будь-якому віці. Комплекс заспокійливих трав'яних екстрактів, як-от гамамеліс, алое вера, ромашка й огірок, забезпечує вашій шкірі необхідне живлення, глибоке зволоження й дає гарний заряд енергії вашій шкірі, відновлюючи її сили.
Бальзам, збагачений очищеною мінеральною сіллю Мертвого моря й червоними водоростями, оживляє і відновлює втомлену шкіру, повертаючи їй пружність і еластичність. Легка, шовковиста текстура крему з легким розподілом і швидким вбиранням забезпечує шкірі помітний ліфтинг і гладкіший і здоровіший вигляд.
Комплекс рослинних ферментів дає змогу шкірі власними ресурсами виробляти колаген і еластин, що робить її насиченою, зволоженою, розгладженою й шовковистою. Запускає процес регенерації, посилює ріст нових, здорових клітин, згладжує дрібні зморшки та помітно скорочує глибокі вікові зміни шкіри.
Ідеально підходить як для роботи з першими віковими змінами, так і з активнішим провисанням шкіри повік.
Підійде для найніжніших, найчутливіших, схильних до алергічних реакцій шкірі. Також результативно працює із сухістю губ і кишенями. Ідеально поводиться під макіяжем. Рекомендований для денного та вечірнього догляду. 
Чудово поєднується з кремом для обличчя та кремом для шиї та декольте, а також із будь-якими доглядовими продуктами Корпорації Rena Rosh.
 Спосіб застосування: упродовж 1-2 хвилиннуть наносити на чисту шкіру на нижню та верхню повіку постукувальними та «промакувальними» рухами до повного вбирання, до відчуття шовковистості під пальцями, вранці та ввечері, а також після кожного вмивання. 
Рекомендація до первинного застосування: для безперебійного подавання крему необхідно прокачати помпу дозатора до появи першого крему.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?