Все категории
Добавить товар

Марафон здорової та красивої шкіри

820 грн
Описание

Тип засобу: Набори

Кілька примірників у наявності

СКИДКА — 51% 💣

🌿 6-тижнева програма для догляду за шкірою обличчя з використанням топ продуктів від HiLLARY.
🌿 Комплекс засобів підібраний для всіх типів шкіри.
🌿 Результат — доглянута, здорова, підтягнута шкіра.

❣️Гіалуронова сироватка проникає в глибокі шари шкіри, ґрунтовно насичуючи зневоднені зони, запобігає старінню та відновлює молодість шкіри, робить дрібні зморшки менш помітними та має виражену регенерувальну дію.

❣️ Альгінатна маска Acerola має виражену омолоджувальну дію, діє як антиоксидант, запобігає згубному впливу вільних радикалів на клітини шкіри, заспокоює, пом'якшує, а також запобігає ламкості капілярів, ефекту ліфтингу з першої процедури.

❣️Убтан Asai втричі зменшує кількість чорних цяток, відлущує ороговілі клітини та дарує шкірі сяйний вигляд, очищає шкіру обличчя від токсинів і наповнює її корисними вітамінами та мінералами, робить шкіру еластичнішою, вікові зміни шкіри меншими помітними а також глибоко очищає пори, усуває запальний процес і зволожує.

❣️ Олійний флюїд звужує пори та робить зморшки менш помітними, створює ефект гладкої шкіри та рівного тону, після застосування флюїду макіяж лягає ідеально та довше має свіжий вигляд, а також дає потужний захист від сонця та вільних радикалів.

❣️ Відновлювальна сироватка навколо очей підвищує пружність шкіри, позбавляє темних кругів, зменшує прояви дрібних мімічних зморщок, зволожує й насичує тонку шкіру навколо очей, забезпечує здоровий колір і сяйво шкіри навколо очей, надає ліфтинг-ефект, сповільнюючи процес природного старіння епідермісу, пом'якшує й захищає шкіру від негативних чинників зовнішнього середовища, продовжує бездоганність макіяжу на термін до 13 годин.

ЦЕНА КОМПЛЕКСА - 1660 грн

💣💥🎁 СКІДКИЙ 820 ГРН

📜 СЕРТИФІЦОВАНІ ЗАСІБНОСТІ HiLLARY

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?