Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір косметики для догляду за обличчям від чорних точок bioaqua

200 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

Описание
Набор по по уходу за лицом от чёрных точек на основе зелёного чая Bioaqua включает в себя маску,тонер,жидкость для удаления комедонов. Оказывает антибактериальное,увлажняющее,тонизирующее действие, выравнивает тон кожи и Успокаивает. Поможет вам избавиться от чёрных точек и сузить поры. Благодаря комплексное трехступенчатому подходу,набор не только очистит кожу,сузить поры,но и поможет убрать воспаления и предотвратить закупок пор и появление прыщей в дальнейшем. У складі цього продукту екстракт зеленого чаю,який чинить сильну антиоксидантну дію,виступає сильним антивіковим компонентом,допомагає уповільнити процес старіння клітин. Надає антибактеріальну дію,зменшує почервоніння і освітлює шкіру. Входить ментів,який допомагає освіжити шкіру,вирівнює її колір,покращує кровообіг. Нормалізує роботу сильних залоз і звужують пори. Гіалуронова кислота глибоко зволожує кожуи стимулює і нормалізує вироблення природного колагену і еластину. Надає омолоджуючу і загоює дію,допомагає підвищити захисні та регенеративні властивості шкіри.

Спосіб застосування

Распарьте обличчя,трохи старих на ньому тепле вологе рушник. Потім на область Т-зони нанесіть просочений в рідині Liquid теплий ватний диск і ,щільно надаючи до проблемних ділянок,підтримайте 8-10 хв. Зніміть ватний диск і видалити чорні крапки.

Нанесіть Toner на ділянки шкіри,які обробляються рідиною для видалення чорних крапок і дочекайтеся повного вбирає кошти.

Нанесіть Mask на проблемні ділянки,які обробляються і залиште на 10-20 хв,після чого змийте і Нанесіть зволожуючий крем.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?