Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Сироватка для обличчя

170 грн
Описание

Тип засобу: Сироватка

🖤 Зволожуюча сироватка для обличчя з ексрактом олії червоного апельсина 100ml;
❤️ Склад: високомолекулярна гіалуронова кислота, кераміди-3, ніацинамід, карбомер, масло апельсина, ксантанова камедь, поживні елементи.
🖤 Сироватка IMAGES пом'якшує і зволожує шкіру, насичує енергією, відновлює її життєві сили і уповільнює прояв вікових змін. Основний компонент – масло апельсина, зарекомендувало себе як відмінний відновлюючий засіб для всіх типів шкіри. Сироватка проникає углиб шкіри і сприяють відновленню пружності шкіри, зменшення її в'ялості. Дарує сяючий і здоровий вигляд. Відмінно підійде це масло і для проблемної шкіри: вона допоможе впоратися з розширеними порами і постакне. Сироватка має легку текстуру і маленький витрата, швидко вбирається.
❤️ ❤Вітамін C у складі масла активно взаємодіє з ферментами шкіри і викликає окислювально-відновну реакцію, яка призводить до прискорення обміну речовин і регенерації клітин.
🖤Завдяки природним компонентам, есенція обмежує вироблення меланіну, попереджає виникнення пігментації і підтримує рівний тон і сяйво шкіри. Допомагає боротися з постакне і акне.
❤Екстракт апельсина покращує регенерацію клітин, перешкоджає виникненню вільних радикалів, захищає шкіру від шкідливих атмосферних впливів.
🖤Стимулює вироблення колагену та відновлює нормальну еластичність шкіри, заспокоюючи та зволожуючи її.
❤Нормалізує стан жирної шкіри, роблячи її більш пружною та гладкою.

🖤Знімає м'язову напругу та допомагає боротися зі зморшками.
❤ Сприяє виведенню зі шкіри токсинів і пом'якшує шкіру, що огрубіла.
🖤Гіалуронова кислота та ніацинамід забезпечують глибоке зволоження.
❤Церамід-3 – розгладжує зморшки та усуває набряклість шкіри.
🦋 Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, розподіліть засіб по шкірі рухами по масажних лініях і дайте вбратися, потім нанесіть крем, можна застосовувати вранці та/або ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?