Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Патчі під очі з екстрактом чорниці та колагену blueberry collagen

130 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Патч

Торг
Кілька примірників у наявності

Патчі під очі з екстрактом чорниці та колагену Blueberry Collagen Eye Gel Mask

Виробник 🪄 : Endow Beauty
Об'єм 🧪 : 60 шт
Тип шкіри 💆‍♀️ : всі типи шкіри
Ціна 🏷 : 130 грн

У складі - екстракт Чорниці і Колаген, вони тонізують, зміцнюють судини, живлять, покращують колір і тонус шкіри, надаючи їй здорове сяйво, роблячи еластичною.

Патчі призначені для догляду за шкірою під очима і в області носогубних складок.

Природний колаген сприяє зволоженню шкіри повік, надає їй пружність і свіжість. Допомагає згладити дрібні зморшки і попередити утворення нових.

Патчі допомагають швидко відновити шкіру і поліпшити її загальний стан. Вже одна процедура дозволяє зняти набряклість, освітлити темні плями під очима, зменшувати вираженість мімічних зморшок, усунути сухість і лущення.
Мають приємну гидрогелеву текстуру, завдяки якій вони міцно прилягають до шкіри. Засіб не звалюється, не з'їжджає і не викликає дискомфорту. Під час процедури ви зможете займатися своїми звичайними справами, не втрачаючи часу дарма.
Патчі можна використовувати не тільки для очей, але також і для носогубних складок, для шиї, для лоба і інших проблемних зон. Вони виявляються потужний оздоровчий і зволожуючу дію, тому можуть замінити відразу кілька косметичних засобів.

Спосіб застосування 👳‍♀️:
▫️на очищену й тонізовану шкіру навколо очей накласти патчі гострим кінчиком до перенісся і акуратними рухами домогтися їх щільного прилягання
▫️через 30-40 хвилин патчі зняти і залишити залишки есенції на шкірі до повного вбирання ▫️зберігати вироби краще в холодильнику.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?