Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Маски для обличчя thalia, 15 мл

50 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска

Кілька примірників у наявності

Поживна глиняна маска для обличчя з прополісом і мигдалем THALIA, 15 мл
Маскa поєднує в собі живильні властивості меду та мигдалю з очищаючою природою глини. Антиоксидантні компоненти меду живлять шкіру й покращують її зовнішній вигляд, освіжаючи й запобігаючи недолікам на поверхні епідермісу. Мед є природним зволожувачем, що утримує в шкірі вологу, не призводячи до її жирності. Мигдаль, багатий на вітамін Е, пом’якшує шкіру. Маска є потужним джерелом живлення для шкіри обличчя завдяки вмісту незамінних жирних кислот.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Золота маска-плівка для обличчя THALIA, 15 мл
Завдяки своїй інноваційній формулі маска-плівка чудово очищає шкіру від забруднень, відлущує омертвілі клітини, помітно освіжає. Сяюча текстура чинить зволожуючу та відновлювальну дію. Маска забезпечує ліфтинг-ефект, чіткіше окреслюючи контур обличчя.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Відновлююча глиняна маска для обличчя з чорною ікрою THALIA, 15 мл
Маска поєднує в собі регенеруючі властивості екстракту ікри з очищаючими властивостями глини. Містить природні мінерали та компоненти, які ефективно живлять і відновлюють шкіру. Маска збагачена цинком, Омега-3 та Омега-6. А завдяки природним очисним властивостям глини в складі шкіра обличчя ефективно очищається та оновлюється.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Підтягуюча глиняна маска для обличчя з кофеїном THALIA, 15 мл
Багатий вміст кофеїну в каві, проникаючи в шкіру, підтягує її та допомагає обличчю підтримувати більш чіткий контур. Природний вміст антиоксидантів у каві діє безпосередньо на верхній шар шкіри, вирівнюючи її тон. Маска глибоко очищає обличчя та звужує пори.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Нічна колагенова маска для обличчя THALIA, 15 мл
Приготуйтеся побачити вранці в дзеркалі оновлену себе – з помітно молодшою та підтягнутою шкірою обличчя завдяки нічній масці, багатій на колаген. Він є важливим компонентом, який міститься в шкірі та підвищує її еластичність. З віком організм починає виробляти все менше колагену, що призводить до втрати еластичності шкіри. Колагенова маска це виправить! Протягом ночі вона здатна суттєво омолодити обличчя, покращити текстуру шкіри, втримати вологу в її клітинах, створюючи бар’єрну функцію на поверхні шкіри.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?