Все категории
Добавить товар

Лосьйон з верблюжого молока нефертіті. 125 мл. 100% натуральний

630 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Молочко

Кілька примірників у наявності

Верблюже молоко є потужним інгредієнтом у продуктах для догляду за шкірою, оскільки воно насичене такими корисними для шкіри компонентами, як природні альфа-гідроксикислоти (AHA), імуноглобуліни (IgG), фосфоліпіди, вітаміни A, C, D, E та вітаміни групи B, а також мінерали, включаючи кальцій, мідь, залізо, магній, калій, селен, цинк.

Дехто вважає , що Клеопатра купалася в верблюжому молоці, а не в ослиному молоці. Цей еліксир для шкіри та підходить для всіх типів шкіри та віку. Сильний антиоксидант, він також має антимікробні та протизапальні властивості та здатний глибоко проникати в шари дерми та епідермісу, зволожуючи та стимулюючи відновлення та омолодження шкіри.

Освітлює та вирівнює тон шкіри
Природні AHA допомагають відлущувати мертву шкіру та відкривати нові клітини, а також збільшують вироблення шкірою керамідів, які допомагають утримувати вологу, створюючи таким чином більш пухкий і яскравий вигляд.

Пом’якшує сухість
Верблюже молоко містить ланолін, який, як відомо, зв’язує вологу. На відміну від чистого ланоліну, який є комедогенним і може блокувати пори, його кількість у верблюжому молоці є ідеальним балансом для утримання вологи без шкоди для пор. Саме молоко багате залізом і вітамінами групи В, а також природними кислотами, які м’яко відлущують і розгладити шкіру.

Зменшує акне та захворювання шкіри
Натуральний засіб від прищів, верблюже молоко врівноважує рівень рН шкіри та допомагає регулювати вироблення шкірного сала. AHA, включаючи молочну кислоту, забезпечують потужну природну відлущувальну дію, видаляючи мертві клітини шкіри та розкриваючи пори. Антимікробні властивості вбивають будь-які вже присутні бактерії, а його протизапальний ефект усуває будь-яке почервоніння та набряк. Крім того, лосьйон з верблюжого молока може допомогти запобігти утворенню рубців і зменшити видимість наявних шрамів від прищів.

Крім того, завдяки своїй здатності глибоко проникати в шкіру та діяти на клітинному рівні, лосьйон з верблюжого молока може допомогти полегшити симптоми шкірних захворювань, таких як екзема та псоріаз.

Проти старіння
Будучи джерелом необхідних вітамінів і мінералів, цей лосьйон є потужним засобом проти старіння. Його потужні антиоксидантні властивості допомагають захистити від факторів навколишнього середовища та запобігають появі зморшок, пігментних плям і в’ялості шкіри. Лосьйон з верблюжого молока сприяє виробленню колагену та еластину, відновлює та оновлює шкіру, підтягуючи та зміцнюючи, а згодом зменшуючи появу тонких ліній та зморшок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?