Все категории
Добавить товар

Nefertiti нефертіті нічний крем від зморшок на основі масла ши 50

800 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

Використання: нанести на ніч на очищену шкіру обличчя, навколо очей, шию та зону декольте

Масло ши проти зморшок

Масло каріте добувають з горіхів дерева ши. Масло ши в основному містить жирну та олеїнову кислоти, а також вітамін Е. Це робить його популярним засобом для догляду за шкірою, оскільки воно зволожує та захищає шкіру. Масло ши глибоко проникає в шкіру, а його активні інгредієнти ефективно захищають її від зневоднення та утворення зморшок, чудово живлячи її. Щоб створити ефект проти зморшок, ми збагатили наше 100% натуральне масло ши такими оліями, як олія жожоба, арганова олія, оливкова олія, олія насіння моркви, олія гвоздики та олія зародків пшениці.

Олія насіння моркви збагачує нашу олію проти зморшок такими властивостями: Каротин в олії насіння моркви захищає від шкідливих ультрафіолетових променів завдяки своїм антиоксидантним властивостям і в той же час захищає від інфекцій і запобігає пошкодженню клітин.

Олія зародків пшениці збагачує нашу олію проти зморшок такими властивостями: Вітамін Е, що міститься в олії зародків пшениці, забезпечує хорошу циркуляцію крові в судинах шкіри і зволожує шкіру, відновлюючи водний баланс і позбавляючи її від лущення. Завдяки високому вмісту вітаміну Е наша олія проти зморшок запобігає появі розтяжок під час вагітності та зменшує рубці після операцій.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?