Все категории
Добавить товар

Увлажняющий крем с морской водой - round lab 1025 dokdo cream. оригинал

910 грн
Описание

Замовляла в Кореї.
Крем для обличчя ROUND LAB 1025 Dokdo Cream інтенсивно зволожує вашу шкіру протягом 24 годин, приносить шкірі комфорт, зміцнює бар’єр шкіри, усуваючи сухість.
80 ml

Основні компоненти:

Містить у собі 3 види гіалуронової кислоти, які насичують шкіру вологою, роблять більш пружною та здоровою. Заповнюють дрібні зморшки, роблячи їх менш помітними, притягують та утримують молекули води.
В основі формули крему глибинна морська вода, яка містить 72 види корисних мінералів (включаючи магній, кальцій, цинк та інші), багата на макро- та мікроелементи, завдяки чому не тільки підтримує здоров’я шкіри, але також глибоко зволожує та зміцнює імунітет епідермісу.
Також унікальна формула крему містить п’ятирівневі кераміди, які зміцнюють шкірний бар’єр, повертають пружність, покращують еластичність.
Алантоїн і Пантенол та екстракт Цукрової Тростини мають заспокійливий ефект і усувають подразнення шкіри через зовнішні фактори.

Крем має м’яку текстуру, швидко вбирається та утворює захисну плівку, яка утримує вологу. Засіб є гіпоалергенним, дерматологічно протестований та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 75мл
  • 100мл
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Органическая
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение
Продавец
immortelle
immortelle
Супер-продавец
Калуш
100% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?