Все категории
Добавить товар

[elizavecca] сироватка д/лиця гіалуронова кислота hell-pore cont

258 грн
Описание

Тип засобу: Сироватка

Кілька примірників у наявності

Сироватка для обличчя Elizavecca Hell-Pore Control Hyaluronic Acid на 97% складається з гіалуронової кислоти! Сироватка згладжує мімічні зморшки, підвищує пружність, забезпечує ефективне глибоке зволоження. Запечатує вологу всередині клітин. Вирівнює тон обличчя, освітлять проблемні ділянки. Не залишає неприємного відчуття липкості. 

Гіалуронова кислота (Hyaluronic Acid) — базовий компонент сироватки (97%!). Відповідає за глибоке зволоження шкіри та підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкіру захисний шар, що не має дотику, який перешкоджає випаровуванню вологи та дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі. 

Ніацинамід (Niacinamide) — Вітамін Б3 —  сприяє стимуляції синтезу колагену та поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний у разі використання для чутливої шкіри, надає зігрівальну дію й покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.

Аденозин (Adenosine) — компонент, який відповідає за антивіковий догляд за шкірою — уповільнює процес старіння шкіри.

Алантоїн (Allantoin) пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру. 

Аргінін (Arginine) — це амінокислота, яка має ранозагоювальний  і лікувальною дією усуває вади шкіри, зміцнює тургор і підвищує тонус епідермісу.

Сироватка рекомендована для сухої, зневодненої та зрілої шкіри.

Спосіб застосування: наносьте сироватку на чисту шкіру обличчя. Може використовуватися як самостійно, так і "під крем". Підходить для щоденного застосування.

Відсилання нової й укріплений поштою. Запрошіть або накладний платіж із мінімальною передоплатою в розмірі вартості пересилання.
Є перелік корейської косметики, спитайте, що цікавить

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары