Все категории
Добавить товар

Сиворотка від акне bioaqua pure skin acne, 30 мл

100 грн
Описание

Тип засобу: Сироватка

Pure Skin Acne Brightening & Best Solution - це сироватка для проблемної шкіри з саліцилової кислотою. Вона блокує запальні процеси, заспокоює подразнення, бореться з різного роду висипаннями.

Активні інгредієнти:
Саліцилова кислота. Це органічна бета-гідроксильна кислота, яка активно бореться з різними шкірними проблемами. Вона розчиняє рогові нашарування, пом'якшує верхній шар епідермісу, блокує вогнище запалень, знімає свербіж і біль, пригнічує ріст і розмноження патогенних організмів.
Екстракт алое. Алое має цілющі властивості, що регенерують і загоюють, підтримує оптимальний рівень зволоженості, активізує регенеративні процеси, стимулює вироблення власного колагену, відновлює шкіру після стресу і пошкоджень.
Бета-глюкан. Бета-глюкан запобігає розмноженню мікробів, підсилює синтез еластину і колагену, відображає натиск вільних радикалів і грає роль природного фільтру від шкідливих екологічних факторів.
Гідролізований крохмаль. Цей компонент активно бореться з надмірною жирністю, підсушує шкіру, регулює секрецію сальних залоз, блокує запальні процеси, заспокоює роздратування і нормалізує мікрофлору.

Переваги використання:
Оздоровлення. Сироватка заспокоює роздратовану шкіру, блокує запалення, стимулює загоєння пошкоджень, збагачує клітини вітамінами, мінералами і жирними кислотами.
Матування. Сироватка активно бореться з надмірним виділенням підшкірного сала, усуває неприємний жирний блиск і зменшує вираженість широких пор на обличчі.
Пілінг. Сироватка грає роль легкого пілінгу. Вона м'яко відлущує шкіру, оновлює її поверхню, стимулює клітинне оновлення і зменшує вираженість вікових змін.

Спосіб застосування.
Очистіть обличчя за допомогою засобів для вмивання і обробіть його тонером. Наберіть за допомогою піпетки трохи сироватки, нанесіть на проблемні ділянки шкіри і втирайте круговими рухами. Використовуйте засіб щодня під час доглядають процедур.

Форма випуску
Сироватка випускається в скляному непрозорому флаконі з космецевтичної оформленням. Засіб оснащено дозатором у вигляді піпетки яка дозволяє витрачати есенцію дуже економічно. Продукт запечатаний в картонну коробку і заклеєний захисним стікером.

30 мл.

Розмір: One size

Колір: Білий

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары