Все категории
Добавить товар

Маска для обличчя омолоджуюча карнавальна фіолетова bioaqua ma...

30 грн
Описание

Тип засобу: Маска

Тканинна маска для обличчя омолоджуюча карнавальна фіолетова BIOAQUA Noble Temperament Surface Film Moist Plump ідеально підійде для вікової шкіри, яка потребує додаткового догляду.
Компоненти, в складі маски ідеально оновлюють шкіру з першого застосування.

Властивості: фіолетова карнавальна маска має у складі оливкову олію, кокосову олію і ялівцю, які разом глибоко проникають в шкіру і зсередини її живлять. Обличчя вмить набуває більш свіжий вигляд, здоровий колір і текстура стає більш рівною.

Склад: олія ялівцю сприяє підвищенню пружності, запобігає старінню шкіри; олія кокоса – глибоко живить і розрівнює дрібні зморшки, завдяки чому шкіра набуває красивий колір; олія оливкова – живить шкіру, вирівнює її колір, знімає набряки. У комплексі ці масла мають магічний вплив на шкіру, який помітно з першого застосування.

Результат: вже після першого застосування шкіра здобуває здоровий вигляд, красивий тон, дрібні зморшки будуть згладжуватися, а великі стануть менш помітними. Ви відразу помітите, що шкіра стала більш пружною і еластичною. При регулярному використанні ефект буде накопичуватися.

Спосіб застосування: ретельно очистіть шкіру, промокніть її рушником, нанесіть маску і розрівняйте її по обличчю, притискаючи руками. Після рекомендується розслабитися на 15-20 хвилин. Зніміть серветку з обличчя, залишки маски вітріть масажними рухами, все, що залишиться, змийте теплою водою. Нанесіть сироватку і крем для завершення процедури.

30 г.

Розмір: One size

Колір: Червоний

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?