Все категории
Добавить товар

Нічна заспокійлива маска з центелою may island 7 days secret, 5г

19 грн
Описание

Тип засобу: Маска

Мay Island - це молодий корейський бренд доглядових засобів, який стає все більш популярною, завдяки притаманній їй ефективністю засобів і їх чудового складу. Концепція виробника - передбачає включення до складу засобів виключно натуральних інгредієнтів, які не викликають алергію, зібраних з усіх континентів.

Нічна маска з центелою May Island 7 Days Secret Centella Cica Sleeping Pack - заспокійлива маска використовує силу екстракту центелли і призначена для активного нічного догляду за шкірою. Засіб було створено спеціально для того щоб заспокоювати чутливу і подразнену шкіру, створювати захисний зволожуючий бар'єр і загоювати різні пошкодження.

Завдяки високому вмісту екстракту центелли (1000 ppm) засіб має яскраві зволожуючі, протизапальні, ранозагоювальні якості. Утворюючи на шкірі еластичний шар, маска швидко поповнює нестачу вологи, освіжає, прибирає ознаки роздратування і стресу. До ранку шкіра пом'якшується, позбавляється від почервоніння, набряклості і інших проявів дискомфорту. В результаті шкіра краще утримує вологу, знижується її чутливість до зовнішніх впливів.

Зручна упаковка у вигляді трикутних саше невеликого об'єму і розміру легко поміщається в косметичку або кишеню сумочки. Також засіб неймовірно зручний під час відпустки, немає необхідності брати з собою купу важких і об'ємних баночок і флаконів, достатньо кількох легких і компактних саше.

Спосіб застосування: маску використовують 2-3 рази на тиждень, як завершальний етап вечірнього догляду. Попередньо необхідно добре очистити і тонізувати шкіру. Нанесіть маску на все обличчя, уникаючи області навколо губ, очей. Зачекайте кілька хвилин, поки засіб трохи вбереться, і можете лягати спати. Вранці не потрібно додатково знімати маску: досить вмитися пінкою або гелем.

Розмір: One size

Колір: Білий

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?