Все категории
Добавить товар

Крем для обличчя jomtam cream moisturizing з маслом авокадо-кр...

150 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Крем з екстрактом авокадо від JOMTAM завдяки високому вмісту жирних кислот швидко проникає в глибокі шари епідермісу, відновлює деформовані клітини і зв'язує вологу всередині міжклітинних з'єднань.

JOMTAM CREAM ADVANCED - джерело антиоксидантів, незамінних жирних кислот, мінералів і вітамінів. Він ефективно заспокоює і зцілює шкіру, зволожує шкірний покрив, усуває свербіння і лущення, захищає від пошкоджень, роблячи шкіру сяючою і еластичною. Крем прекрасно справляється з усуненням сухості, лущення, почервоніння і запалень, забезпечує захист від дії несприятливих чинників навколишнього середовища і вільних радикалів. Крем JOMTAM запобігає ранній появі зморшок, яку викликає нестача еластину і колагену, а також бореться з віковими пігментними плямами.

Шкіра насичується численними вітамінами А, С, В, РР, К які надають комплексний позитивний вплив, активізують захисні функції, надають відновлюючу і антиоксидантну дію, а також стимулюють вироблення колагену. Після нанесення крему, шкіра довго залишається зволоженою і свіжою, поступово зникає надмірна жирність шкіри і пігментація.

Одна із найцінніших натуральних олій в косметології - це олія авокадо. Побачивши цей інгредієнт у складі косметичного засобу, ви можете бути впевнені, що він забезпечить шкірі обличчя і тіла, а також волоссю максимально корисний догляд. Склад олії авокадо надзвичайно багатий мікроелементами і вітамінами, які забезпечують живильну і зволожуючу дію, тим самим оберігаючи красу, здоров'я і молодість волосся і шкіри. Олія авокадо має потужні антибактеріальні, поживні, зволожуючі і відновлюючі властивості. За кількістю незамінних жирних кислот цей продукт випереджає оливкова олія. У цьому продукті висока концентрація вітамінів і мікроелементів, таких як натрій, кальцій, калій і цинк. Вітаміни A і E особливо корисні для здоров'я шкіри і волосся. Відмінно вбирається і не залишає жирних слідів. 

50 г.

Розмір: One size

Колір: Зелений

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?