Все категории
Добавить товар

Двофазний пілінг для оновлення шкіри novage орифлейм

400 грн
Описание

Високоефективний двофазний пілінг NovAge — це програма оновлення шкіри, розрахована на 4 тижні. Набір засобів із клінічно доведеним ефектом прискорює природний процес оновлення клітин, відновлює шкіру, вирівнює текстуру та тон. Лише 10 хвилин на тиждень — і шкіра набуває природного сяйва. Ідеальне доповнення до будь-якої лінії комплексного догляду NovAge. У складі: (1) пілінг на основі гліколевої та молочної кислот для відлущування змертвілих клітин шкіри та (2) нейтралізатор з комплексом HydrActive для глибокого зволоження.

Допомагає відлущувати змертвілі клітини*.
Глибоко зволожує шкіру та нормалізує рівень pH*.
Неабияк покращує текстуру шкіри за 4 тижні*.
Розгладжує зморшки та звужує пори*.
Скорочує пігментні плями*.
Робить сліди від акне менш помітними*.
Клінічно протестований**.
У коробці: 4 туби з пілінгом, 4 туби з нейтралізатором (кожна туба розрахована на одноразове застосування). 8 x 5 мл.

*За результатами споживчого тестування за участю 66 жінок віком від 20 до 50 років. Тестування тривало 4 тижні.

Пілінг на основі гліколевої та молочної кислот (альфа-гідроксикислота) працює на поверхні епідермісу, відлущуючи відмерлі клітини шкіри та стимулюючи процес оновлення клітин. Нейтралізатор зупиняє процес ексфоліації та нейтралізує вплив пілінгу, нормалізуючи pH шкіри. Комплекс Hydractive заспокоює та глибоко зволожує шкіру, сприяючи проникненню й утриманню вологи у верхніх шарах епідермісу.

Оновлення клітин — природний процес, у процесі якого клітини, що утворюються в глибині епідермісу, поступово переміщаються у верхні шари, а потім відмирають і відлущуються, щоб поступитися місцем новим, здоровим клітинам. З віком цей процес, включно з здатністю шкіри самостійно позбуватися відмерлих клітин, сповільнюється. Це тягне за собою накопичення ороговілих клітин на поверхні шкіри та робить її тьмяною. Двофазний пілінг NovAge допомагає запустити процес оновлення шкіри, повертаючи їй сяйво та гладкість, вирівнюючи текстуру та зменшуючи видимі недосконалості.
Внимание! Перед застосуванням вивчі інструкцію. У зв'язку з особливостями впливу цього комплексу після використання рекомендується наносити тільки нічний крем і крем для повік, пропускаючи етап активатора (сироватки). Не рекомендовано для людей із чутливою шкірою.

ШАГ 1: ПІЛІНГ Змочі ватний диск вмістом туби 1 і легкими торкальними рухами обробай шкіру обличчя, починаючи з чола, рухаючись по щоках до носа та підборіддя. Уникайте потрапляння засобу на зони навколо ніздрів, губ і очей. Залиш для впливу на коді не більш ніж на 10 хвилин. Не змий і переходь до кроку 2.

ШАГ 2: НЕЙТРАЛІЗАЦІЯ Акуратно протри всі ділянки шкіри, на які раніше був нанесений пілінг, добре змоченим у нейтралізаторі (туба 2) ватним диском не пізніше, ніж за 10 хвилин після кроку 1. Уникайте потрапляння засобу в очі.

Активні інгредієнти:

Гліколева та молочна кислота (glycolic acid&lactic acid): є альфагідроксикислотами (AHA). Вони сприяють м'якому відлущуванню верхнього шару клітин епідермісу (коренеоцитів) шляхом нейтралізації зв'язків між ними. Завдяки ексфоліації відмерлих клітин шкіра оновлюється і має здоровий і сяйливий вигляд.
Зволожувальний комплекс Hydractive: сприяє проникненню й утриманню вологи у верхніх шарах епідермісу, відновлює баланс зволоженості, доглядає шкіру, пом'якшує її та дарує здорове сяйво.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?