Все категории
Добавить товар

Вакуумний очисник beauty skin care

500 грн
Описание

Якщо шкіра обличчя має сяйний і свіжий вигляд, то дівчина привертатиме увагу навіть без косметики. Але в сучасних умовах життя складно зберігати шкірні покриви чистими. Погана екологічна ситуація, ненатуральні харчові продукти, підвищений рівень стресу — все це сприяє появі недосконалостей на шкірі у формі прищиків і чорних цяток. Порушується обмін речовин, і організм просто не може впоратися з усіма чинниками. Відбувається закупорювання сальних залоз, які звичайні засоби не вимивають. А послуги косметолога дають тимчасовий результат і обходяться дорого.
Вакуумний очисник призначений для очищення обличчя від чорних цяток, вугрової висипки, акне, у разі дбайливого використання не виходячи з дому. Що заощаджує багато часу. Під високим тиском апарат ніби висмоктує весь бруд із вашого обличчя, у такий спосіб очищаючи шкіру.
Вакуумне очищення також дає змогу абсолютно безболісно видалити зі шкіри прищі та вугри. Процедура чищення не залишає слідів, не травмує шкіру та підшкірні тканини. Саме тому вакуумний очисник шкіри Beauty Skin Care Specialist такий популярний.
До набору входять 4 насадки:
1. Насадка мікро кристалами для очищення й масажу обличчя.
2. Насадка для видалення вугрів (чорних точок).
3. Насадка для чищення пор.
4. Насадка для розгладження шкіри навколо очей, рота, носа.

Beauty Skin Care — нове слово в домашньому догляді за ніжною шкірою обличчя. Вакуумний очисник сприяє дбайливому очищенню пор і видаленню чорних цяток. Важлива перевага приладу — 100% безпека у використанні, адже, на відміну від хімічних пілінгів, очисник не завдає шкоди шкірі та не викликає алергії. Крім головної функції очищення, Beauty Skin Care усуває пігментацію й виробляє приємний масаж обличчя, завдяки чому усуваються набряки та забезпечується здоровий стан шкіри.
Переваги:

ефективний — результат видно вже після третього застосування;

зручний — займає мінімум місця, ідеально лягає в руку;

універсальний — підходить і дорослим, і підліткам.

Skin Care Specialist XN-8030 — гідна альтернатива наявним процедурам з очищення шкіри. Мобільний, компактний і нешкідливий — багатьма косметологами він застосовується нарівні з професійним обладнанням.

Пристрій призначений для максимально глибокої та нетравматичної обробки пор.
Епідерміс використовується організмом не тільки як захисна оболонка, але й для виведення внутрішніх забруднень. Токсини проникають у потові та сальні залози, що виділяють секрет у пори. У разі контакту з зовнішнім середовищем він з'єднується з частинками пилу, що призводить до появи чорних цяток.

Способи очисника Beauty Skin Care

Skin Care Specialist — підходить для шкіри обличчя будь-якого типу. На сьогодні це безпечна альтернатива пілінгам, які протипоказані багатьом жінкам. Використання цього пристрою не провокує порушення здорової мікрофлори епідермісу, але може допомогти змінити тип шкіри з проблемного на нормальний.

Вакуумний очисник здатний:

вирівнювати колір шкіри;

посилювати лімфодренаж;

Усувати набряки, акне, чорні цятки;

забезпечувати делікатний масаж шкірних покривів;

стимулювати очищення та регенерацію клітин внутрішніх шарів епідермісу.

Механізм приладу прихований під рожевим корпусом. Основні характеристики:

індикатор заряду: є;

режими функціонування: 4;

необхідна напруга мережі: будь-яка;

енергозабезпечення: акумулятор;

тривалість відновлення заряду: 1-3 години.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
darya...
daryazaharova71129
Киев
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?