Все категории
Добавить товар

Previous next золота маска-гідрогель. гіалуронова кислота

154 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска

Кілька примірників у наявності

Маска-гідрогель з біозолотом зменшує вираженість і глибину зморшок, усуває почервоніння, розгладжує текстуру шкіри. Червоні морські мікроводорості, гіалуронова кислота і колаген у складі маски зміцнюють овал обличчя, підтягують і тонізують шкіру. Шкіра обличчя насичується вітамінами, макро- і мікроелементами, амінокислотами, поліненасиченими жирними кислотами та альгіновою кислотою.

Містить екстракт червоної морської водорості Порфиридиум круентум, гіалуронову кислоту, біо-золото, гідролізований колаген, ефірну олію лаванди.

Екстракт червоної морської мікроводорості Porphyridium Cruentum діє як зволожуючий агент. Порфірідіум має екстраординарну систему захисту - синтезує і виділяє морський екзополісахарид назовні своєї клітинної стінки, щоб зменшити втрату води. За результатами досліджень мікроводорость, введена в косметичний засіб, реалізуючи свою природну функцію, збільшує вміст води в роговому шарі (до 61%) і покращує мікрорельєф шкіри. Порфірідіум особливо цінний тим, що за своїм мінеральним складом він якісно і кількісно дуже схожий на мінеральний склад крові людини (його часто називають «кривавими водоростями»)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?