Все категории
Добавить товар

Крем для кожи вокруг глаз tiam vita a bakuchiol firming eye cream, оригинал из кореи

450 грн
Описание

Омолоджуючий крем для зони навколо очей збагачений такими потужними анти-ейдж компонентами, як Бакучіол, Вітамін А (Ретиналь пальмітат), Токоферол та комплекс 5-ти пептидів!

Активні компоненти у складі спрямовані на підвищення тонусу шкіри, стимулюють вироблення природного колагену та еластину, що допоможе розгладити зморшки, повернути пружність та еластичність тканин. Крем інтенсивно бореться з передчасним в’яненням дерми, забезпечуючи ліфтинг-ефект, надає антиоксидантний захист, що допоможе у боротьбі з тьмяністю та темними колами, зробить шкіру гладкою, наповненою та пружною.

Шкіра навколо очей відрізняється особливою тонкістю і, крім того, в цій зоні практично відсутні сальні залози, тому вона рано втрачає пружність і їй необхідний особливий догляд.

Вітамін А у складі йде у формі Ретиніл пальмітат (2,775ppm) – це м’якіша і делікатніша форма вітаміну А, порівняно з усіма відомим ретинолом, тому може застосовуватися для знайомства з вітаміном А та чутливих типів шкіри. Стимулює синтез білків, а саме – колагену та еластину, завдяки чому шкіра виглядає молодшою, знову стає гладкою, пружною, зволоженою, зменшується глибина зморшок та зміцнює захисний бар’єр шкіри.

Бакучіол (3,000ppm) – потужний антиоксидант, який є природною альтернативою ретинолу. Бакучіол, як і ретинол, виявляє потужну антивікову дію, перешкоджаючи передчасному старінню шкіри.

Пептиди, що мають легкі молекули, здатні проникати в глибокі шари епідермісу і віддають команди на клітинному рівні. Зволожують, вирівнюють тон шкіри, освітлюють і роблять текстуру більш рівною, еластичною, підвищують пружність шкіри за рахунок стимуляції вироблення колагену та еластину, ефективно регенерують та загоюють шкіру.

Токоферол має антиоксидантну дію – захищає ліпіди клітин від процесів окислення та забруднень навколишнього середовища, стимулює активність захисних функцій шкіри, дарує їй сяйво та блиск, робить шкіру більш відпочилою та здоровою на вигляд.

Склад посилений Гідролізованим колагеном, який відрізняється кращою проникаючою здатністю завдяки своїй низькомолекулярній формулі, і, крім того, саме цей тип колагену найбільш близький до колагену людини за структурою, за рахунок чого він засвоюється максимально ефективно. Низькомолекулярний колаген – має високу здатність зволоження та омолодження, підвищує пружність тканин, розгладжує дрібні зморшки і забезпечує легкий ліфтинг.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Гипоаллергенная Дерматокосметика Натуральная Органическая Проффесиональная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Матирующее Тонизирующее Увлажнение
Продавец
immortelle
immortelle
Супер-продавец
Калуш
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?