Все категории
Добавить товар

Heimish matcha biome intensive repair cream веганський відновлюючий крем з пробіотиками

46 грн
Описание

Heimish Matcha Biome Intensive Repair Cream Веганський відновлюючий крем з пробіотиками
Крем створений для мякого зволоження та живлення дуже сухої та чутливої ​​шкіри: засіб помякшує, заспокоює, розгладжує, перешкоджає випаровуванню вологи та нормалізує мікробіом, зміцнюючи захисний барєр.
Засіб має антивікову дію, зменшуючи глибину зморшок і освітлюючи тон, а також нормалізує гідроліпідний баланс: насичує вологою та зменшує надмірне вироблення себуму. Низький рівень pH 5,5, близький до pH здорової шкіри, не викликає подразнення.

Гіпоалергенна веганська формула крему заснована не на воді, а на екстракті листя зеленого чаю (50%) — потужному антиоксиданті, який ефективно тонізує, знімає подразнення та продовжує молодість клітин, зберігаючи пружність та рівний тон.

Продукт містить запатентований ферментований комплекс Matcha Biome™, що містить матчу та пробіотики (Lactobacillus Ferment). Цей компонент, насичений поліфенолами та антиоксидантами, надає детокс-ефект, загоює та заспокоює, захищає від зовнішніх подразників, підвищує місцевий імунітет та стимулює зростання корисних бактерій.

Пантенол (вітамтин B5) прискорює загоєння мікроушкоджень, заспокоює та помякшує, знімає роздратування та почервоніння.

Ніацинамід (вітамін B3) вирівнює тон і перешкоджає появі пігментних плям, зменшує вироблення себуму та нормалізує активність сальних залоз.

Екстракт центели азіатської бореться з куперозом, зміцнює стінки судин та зменшує видимість судинної зірочки, знімає почервоніння та підвищує пружність.

Олія ши глибоко живить, усуває лущення та сухість, уповільнює вікові зміни, сприяє регенерації, не закупорює пори.

Аденозин - антивіковий актив, що стимулює вироблення білка колагену, який відповідає за щільність і пружність, відсутність зморшок.

Класична кремова текстура не відчувається на шкірі, швидко вбирається та не залишає липкої жирної плівки, забезпечуючи глибоке зволоження.

Підходить для дуже сухої, проблемної та чутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть крем на обличчя після очищення, тонізації та використання сироватки.

Обєм: 5мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
  • Белый
Размер:
  • 5мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?