Все категории
Добавить товар

Натуральний,рослинний,зволожуючий крем для обличчя,50 мл.        previousnext

250 грн -20% 200 грн
Описание

Натуральний, гіпоалергенний, зволожуючий,лікувальний, протизапальний крем на основі екстрактів лікувальних рослин та мінерального джерела молодості Юзя.
Для нормальної, комбінованої, жирної,чутливої та проблемної шкіри. Підходить всіх типів шкіри та самих сильних алергетиків. Також підходить навколо очей. Легка нежирна гелева текстура,приемний травяний запах,не залишае жирного блиску,швидко поглинається, зволожує, помякшує, заспокоює, освіжає шкіру та матує.

Має протизапальну дію при подразненнях,акне та чутливості.
Завдяки протизапальним властивостям крем оздоровлює проблемну шкіру, відновлює її водно-жировий баланс та мікробіом шкіри.
Для любої пори року : влітку--не забиває пори,не жирнить,а взимку-- зволожує та захищає від агресивноі дії морозів.
Надає свіжого вигляду та зменшує почервоніння при куперозі,зміцнюе капіляри.
Для щоденного догляду, служить для профілактики та захисту шкіри від яскравого сонця, мікробів, засмічень та інших шкідливих чинників.

Ніжна, легка, комфортна текстура крему глибоко зволожує, тонізує та надає шкірі сяйва.

Склад: натуральний харчовий емульгатор, мінеральна вода джерела Юзя,мідний комплекс хлорофілів, комплекс екстрактів рослин:
екстракт Алое Вера --глибоко зволожує шкіру, бореться з прищами і зайвою жирністю, загоює і дезодорує, а також уповільнює старіння,виступає природним антибіотиком,дезинфікує та знешкоджуе віруси та бактерії,має сильні антиоксидантні властивості;
екстракт календули--володіє виразними антисептичними,протизапальними та заживляючими властивостями, відновлює та заспокоює,усуває свербіж,сприяє загоюванню пошкоджень;
екстракт звіробою--має протизапальну,антисептичну,антибактеріальну дію,прискорює загоювання;
екстракт піхти та чаги--насичує шкіру вітамінами,володіє укріплюючими,розсмоктуючими властивостями, сприяє ефективному і швидкому загоюванню ран,запальних процесів, відновленню здорового стану шкіри.

Склад: гідролізат колагену,гіалуронова кислота, мідний комплекс хлорофілів, комплекс екстрактів рослин: екстракт алое вера, ромашки, календули,звіробою, кропиви, м’яти, евкаліпту,піхти, чаги, вітаміни А, С, Е та групи В, Д-пантенол, алантоїн, натуральний емульгатор, мінеральна вода джерела «Юзя».

Термін зберігання: 6 міс.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Органическая
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Проблемная Чувствительная
Назначение:
Матирующее Увлажнение Антиоксидантное Защитное Против раздражения Противовоспалительное Успокаивающее
Продавец
nmariana
nmariana
Супер-продавец
Трускавец
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?