Все категории
Добавить товар

Ампульний крем для сяйва обличчя з вітаміном с та квітковими екстрактами jigott vita...

400 грн
Описание

Крем спрямований на утримання вологи в шкірі та її оздоровлення, робить колір обличчя однорідним та здоровим. Інтенсивно тонізує дерму, даруючи свіжість та сяйво. Це справжня знахідка для власниць тьмяної шкіри з нерівною текстурою, а також за наявності пігментних плям. Унікальна формула крему заснована на цінних натуральних компонентах та екстрактах, які насичують шкіру, роблячи її гладкою, еластичною та стійкою до зовнішніх факторів. Крем наповнює дерму всіма необхідними вітамінами, живить і зволожує її, надає еластичність і щільність. Також чудово справляється із зміцненням кровоносних капілярів, тим самим борючись із почервонінням, нерівним тоном та видимою судинною сіточкою. Шкіра стає гладенькою, ніжною та пружною.

Активні компоненти:

❤Екстракти запашного жасмину, троянди та камелії заспокоюють та омолоджують шкіру. Усувають сліди втоми, зволожують та живлять.

❤Левина частка у складі крему відведена вітаміну C. Він є найпотужнішим антиоксидантом та енергетиком для шкіри.

❤Аскорбінова кислота нейтралізує окислювальні процеси, освітлює пігментацію, зміцнює шкіру та додає сяйва.

ЗАСТОСУВАННЯ: Використовуйте як завершальний етап догляду за шкірою. Невелику кількість крему нанесіть на обличчя і шию, ніжними рухами, що поплескують, розподіліть крем по поверхні шкіри, дайте ввібратися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл
Продавец
ntsh07
womens_joys_ua
Супер-продавец
Харьков
91% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?