Все категории
Добавить товар

Заспокійливий крем i'm from licorice calming cream 50 мл

1115 грн
Описание

Крем з високим вмістом екстракту солодки створений для догляду за чутливою шкірою, схильною до висипів та пігментації.
Крем допомагає наситити її необхідною кількістю вологи, усунути сухість, зменшити чутливість і нормалізувати синтез меланіну, надлишок якого призводить до формування пігментації.
Солодка – ключовий компонент формули. Він має масу корисних властивостей і допомагає значно покращити стан шкіри. Солодка має протизапальну дію і допомагає позбутися висипань. Завдяки заспокійливим властивостям вона дозволяє зняти почервоніння та навіть зменшити прояви розацеа. Солодка – ефективний освітлювальний актив. Вона допомагатиме боротися з пігментними плямами, а також скоригувати тьмяність та ознаки втоми.
Пантенол пом'якшує шкіру. Стимулюючи процеси регенерації пантенол також допомагає позбутися мікроушкоджень, що виникають через зневоднення.
Екстракт кори дерева енантія має антибактеріальні властивості, що робить його ефективним для боротьби з висипаннями.
Екстракт алтея рожевого має заспокійливі та протизапальні властивості, що робить його ідеальним для догляду за чутливою та роздратованою шкірою. Він допомагає пом'якшити шкіру, зволожити її та усунути прояви різних запальних реакцій, таких як почервоніння та свербіж. Крім того, він сприяє загоєнню дрібних ранок та подряпин.
Вітамін Е забезпечує антиоксидантний захист.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 50мл
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?