Все категории
Добавить товар

Rexaline hydra-dose rich cream 50 ml

1800 грн
Описание

Cуперзволожуючий збагачений крем 50 мл
Живильний крем з шовковистою текстурою та тонким ароматом. Не містить парабенів. Базується на новому комплексі Rexaline: два типи молекул гіалуронової кислоти в поєднанні з інноваційними рослинними екстрактами червоної водорості та пустельної троянди. Синергетична дія цих компонентів забезпечує загальне інтенсивне зволоження (від поверхні шкіри до найглибшої частини епідермісу) та посилений антивіковий ефект. Містить екстракт мирту — антиоксидант, який заряджає енергією, протеїни люпину, що надають сяйва та олію соняшника для живлення шкіри. Підтримує необхідні запаси вологи.
Відновлює еластичність і об'єм. Розгладжує дрібні зморшки. Ідеально підходить для сухої шкіри.
Миттєвий ефект: гіалуронова кислота компенсує нестачу води на поверхні шкіри вже при першому нанесенні засобу. Наповнена вологою шкіра стає гладенькою та сяючою.
Довгостроковий ефект: оптимальне зволоження всіх шарів епідермісу. Шкіра набуває пружності та сяйва, великі та дрібні зморшки розгладжуються, немов наповнюючись зсередини.
ЗАСТОСУВАННЯ:
Наносити вранці та ввечері на шкіру обличчя та шиї. Для отримання максимального ефекту використовувати разом з сироваткою Rexaline.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Элитная
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Продавец
natalia_rai
natalia_rai
Супер-продавец
Киев
71% выполненных заказов
Была

Похожие товары