Все категории
Добавить товар

Real barrier зволожувальний крем для обличчя aqua soothing cream 50ml

880 грн -24% 669 грн
Описание

Real Barrier Зволожувальний крем для обличчя Aqua Soothing Cream 50ml
Зволожує, заспокоює, зменшує подразнення та почервоніння
Зволожувальний крем для обличчя - легкий крем для обличчя з гелевою текстурою, який охолоджує і заспокоює шкіру. Він містить пантенол та бета-глюкан, які додатково підтримують функціонування ліпідного бар'єра шкіри. Формула крему також містить 5 форм гіалуронової кислоти, яка глибоко зволожує та розгладжує шкіру. Аргінін підтримує зволожувальну дію продукту, а екстракт ромашки прискорює загоєння та регенерацію.

Активні компоненти:
гіалуронова кислота - зв'язує воду в епідермісі, підтримуючи оптимальний рівень зволоженості шкіри, розгладжує,пантенол - має загоювальні, заспокійливі та зволожувальні властивості, зменшує втрату води через епідерміс, роблячи шкіру м'якою та еластичною,аргінін - амінокислота, має зволожувальну дію,екстракт ромашки - заспокоює, прискорює загоєння і регенерацію,бета-глюкан - покращує еластичність епідермісу, зменшує подразнення, підтримує функціонування ліпідного бар'єра шкіри.Дія засобу:
зволожує,заспокоює,пом'якшує,зменшує подразнення,зменшує почервоніння.Наш косметолог рекомендує засіб для:
чутливої шкіри,подразненої шкіри,шкіри з почервоніннями.Спосіб використання: Нанести крем на очищену шкіру обличчя й розподілити. Можна покласти засіб у холодильник, щоб отримати ефект охолодження та заспокоєння.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?