Все категории
Добавить товар

Денний крем estee lauder daywear cream

270 грн
Описание

Estee Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H Moisture SPF15 Cream . Вага — 15 мл. Оригінальна мініверсія зі США. Частина від набору, тому без паковальної коробки. Захисні плівки на мінівершках немає. Баночки нові, не відчинялися!!! Ціна залежить від терміну —прострочка по коду - 270 гр., до квіт. 2024 — 400 гр.
Вік — 30+
Багатофункціональний захисний крем з антиоксидантами. 24 години зволоження. SPF 15.

Високоефективний зволожувальний крем бореться з передчасними ознаками старіння шкіри та запобігає їхній появі завдяки безпрецедентно потужному антиоксидантному ефекту. *DayWear містить комплекс високоефективних антиоксидантів і сонцезахисні фільтри широкого спектра. Крем помітно скорочує перші ознаки старіння, як-от мімічні зморшки та тьмяний, нерівний колір обличчя. Він освіжає та глибоко зволожує шкіру. Освіжний крем із легкою текстурою для нормальної/комбінованої шкіри. Розкішний крем заспокоює й пом'якшує суху шкіру.

(*За результатами лабораторних досліджень для порівняння комплексу високоефективних антиоксидантів та інших широко використовуваних антиоксидантів, як-от альфа-ліпоєва кислота, кінетин, вітаміни С та Е, коензим Q10 та ідебенон)
Допомагає запобігти та скоротити перші ознаки старіння.
Наносьте вранці та ввечері.
ЗЗФ 15 із широким спектром захисту
Протестовано дерматологами
Не викликає акне та не забиває пори

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 15мл
Тип кожи:
Комбинированная Нормальная
Назначение:
Увлажнение Антиоксидантное

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?