Все категории
Добавить товар

Крем з гіалуроновою кислотою the ordinary natural moisturizing factors

345 грн
Описание

Натуральні зволожуючі фактори The Ordinary Natural Moisturizing Factors з гіалуроновою кислотою для зволоження і захисту шкіри від негативного впливу зовнішніх факторів. До складу унікальної формули входити безліч цінних компонентів, які гарантують моментальне зволоження і тривалий результат при постійному використанні. Засіб містить 11 амінокислот, фосфоліпіди, альфа / бета / гамма жирні кислоти, тригліцериди, сечовину, кераміди, фосфоліпіди, гіалуронову кислоту та інші компоненти, завдяки чому дія крему настає негайно, а при регулярному застосуванні шкіра помітно перетворюється, стає свіжою, здоровою, сяючою і привабливою.

Гіалуронова кислота бере участь у багатьох життєво важливих процесах, що протікають в клітинах шкіри, вона забезпечує глибоке зволоження і сприяє більш тривалій дії біологічно активних речовин, що входять до складу косметики. Гіалуронова кислота не лише прекрасно сумісна зі шкірою, не викликає алергії, допомагає швидкому загоєнню шкіри з акне без утворення рубців, а й стимулює синтез власного колагену, запобігає виникненню передчасних зморшок і подовжує молодість шкіри.

Крем прекрасно зволожує і регенерує шкіру після косметичних процедур, розгладжує і пом'якшує, відновлює рівень вологи після перебування на сонці, вітрі, морозі. Шкіра стає оксамитовою, насиченою, рельєф і тон вирівнюються.

Об'єм: 30 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание
Продавец
vira.l
vira.l
Супер-продавец
Львов
94% выполненных заказов
Была

Похожие товары