Все категории
Добавить товар

Пробник крем ліфтинг для жирної та комбінованої шкіри lambre eco/омолоджуючий...

40 грн
Описание

❗Новинка❗
Денний крем Lambre Eco для жирної та комбінованої шкіри з омолоджуючою дією на основі антивікового інгредієнта SKINecturaTM, заспокійливої ​​води календули та унікального фітокомплексу LUMINESCINE, який запобігає фотостарінню шкіри та освітлює колір обличчя.

Завдяки вмісту олії цубакі - однієї з найдорожчих і найцінніших олій у світі - крем значно покращує зовнішній вигляд шкіри.

Помітно зменшує зморшки, підвищує еластичність і повертає шкірі життєвий тонус і молодість.

Властивості:
💦відновлює структуру дерми;
💦зменшує зморшки;
💦покращує пружність і омолоджує шкіру;
💦зменшує пігментні плями;
💦100% натуральний і веганський.

Інгредієнти:
🌸SKINectura ™ - антивіковий інгредієнт на основі екстракту квітки кенгуру - ендемічної для Західної Австралії рослини, яка зобов'язана своєю назвою схожості з лапою кенгуру.

🌸Вода з календулою багата антиоксидантами, які допомагають позбутись вільних радикалів, що викликають старіння шкіри, а також зменшує старіння шкіри, викликане сонцем.

🌸Filmexel® - природний біополімер, який функціонує як «друга шкіра». Створює на шкірі плівку, яка захищає її від шкідливих зовнішніх факторів. Оптично розгладжує колір обличчя і зморшки.
Люмінесцин - перший природний активний інгредієнт для косметики, заснований на явищі люмінесценції. Фітокомплекс, що міститься в ньому, перехоплює УФ-випромінювання, відбиває його і перетворює у видиме світло. Завдяки цьому ми отримуємо миттєвий ефект сяючої та освітленої шкіри. Джерелом інгредієнта LUMINESCINE є жовті квіти середземноморського дрібноквіткового коров’яку. Дослідження in vivo на контрольній групі показали значну здатність цього інгредієнта надавати шкірі сяючий блиск.

🌸Tsubaki Oil - олія насіння японської камелії, яку часто називають «японським секретом краси», і в той же час одна з найдорожчих і цінних олій у світі. Містить живильні кислоти: лінолеву, олеїнову, пальмітинову та стеаринову, які виявляють зволожуючі, протизморшкові та антиоксидантні властивості.

🌸Гліцерин - природна гідрофільна зволожуюча речовина, покращує гладкість шкіри і пом'якшує її.

Крем гіпоалергенний, не тестується на тваринах.

Об'єм: 2 мл, пробник.

Виготовлено в ЄС.

Відправлю Новою або Укр Поштою лише після повної оплати!

Товар поверненню не підлягає ❗

Дивіться інші мої оголошення ❤️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная
Назначение:
Антивозрастное

Похожие товары