Все категории
Добавить товар

Регенерирующий дневной крем против морщин для любого типа кожи extra-firming кларанс....

50 грн
Описание

Опис
Extra Firming — денний крем для зрілої шкіри від французького бренда Clarins, який спеціалізується на елітній косметиці. Косметичний засіб призначений для жінок старше 40 років. Активно живить і зволожує шкіру, повертає їй еластичність і пружність. Прискорює відновлення клітин і скорочує утворення зморшок, допомагає вирівняти колір обличчя і надає йому здоровий блиск.

Активні компоненти крему Extra Firming
Крем для зрілої шкіри впливає комплексно на все обличчя, захищає клітини від пересихання і руйнування. Така дія можлива завдяки натуральним компонентам в складі:

овес;
хурма;
карите;
баланитес;
митракарп;
анігозантос.
Овес сприяє підтяжці обличчя і омолоджує, хурма захищає від забруднення і утворення шкідливих речовин. Карите — головний елемент живлення, який насичує клітини енергією і дає їм силу для протистояння зовнішнім факторам. Баланитес зменшує вікову пігментацію, а анігозантос активує процеси регенерації тканин. Митракарп робить епідерміс пружнішим і менш схильним до утворення зморшок.

Все це — елементи рослинного походження, які діють ефективно для збереження чіткого овалу обличчя.

Як застосовувати крем 40+ від Clarins?
Крем Extra Firming рекомендується використовувати щоранку, наносячи його на чисту шкіру обличчя і шиї. Засіб наносять легкими рухами, переходячи від центру обличчя до його контурів. Регулярне використання дає ефект фейсліфтингу, робить шкіру оксамитовою і сяючою. Тонкого шару крему достатньо, щоб весь день відчувати свіжість. Використовуйте французьку косметику, щоб відображення в дзеркалі з кожним днем радувало вас все більше!
Регенерирующий дневной крем против морщин для любого типа кожи Extra-Firming -сошет 2 мл
100 %Оригинал.
Есть еще косметика в моей шафе. При покупке 2-х любых единиц- выбирайте подарок в моих товарах до 50грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Назначение:
Питание

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?